Elektromos felülvizsgálatok

Kaposváron és Somogy megyében

Professzionális műszerekkel, 20 év tapasztalattal, a mindenkori előírásoknak megfelelően!

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Az értintésvédelmi felülvizsgálat során műszeres ellenőrzés történik az érintésvédelmi hibák feltárásának céljából. A munka során teljes körű vizsgálatot végzek az elektromos berendezéseken, és javaslatot teszek az érintésvédelmi hibák kijavítására, biztonsági berendezések beszerzésére stb.

A felülvizsgálat során részletes elemzésnek vetem alá a környezeti hatásokat is, mivel legtöbb esetben épp ezek miatt károsodnak az elektromos berendezések, aminek hatására életveszélyessé válhatnak.

Villámvédelmi felülvizsgálat

A villámvédelmi felülvizsgálat a mindenkori szabványoknak és előírásoknak megfelelően történik. A vizsgálat során szintén fontos szempontot képeznek a környezeti tényezők által okozott esetleges károk a villámhárító rendszerben. A megfelelő villámvédelem hiánya nem csupán a lehetséges áramütések miatt jelent problémát. Sok esetben tűz is keletkezhet a helytelenül felszerelt villámhárítók miatt, ami az anyagi károk mellett komoly kockázatot jelent az épületekben tartókodó személyek testi épségére vonatkozóan is!

Kérje a részletes villámvédelmi felülvizsgálatot a maximális biztonság érdekében!

Tűzvédelmi felülvizsgálat

Az OTSZ által előírt szabványossági vizsgálat, (közismert nevén tűzvédelmi felülvizsgálat) célja, hogy a használatban lévő elektromos berendezésekben keletkezett hibák feltárásra kerüljenek és azok ne okozhassanak személyes sérülést, vagy kárt az adott ingatlanban. A felülvizsgálat elvégése komplex méréseken és a berendezések részletes átvizsgálásán alapul. A felülvizsgálat során részletes elemzés készül a minden potenciális hibalehetőségről, a megfelelő kötésektől kezdve, egészen a villamos elosztókig és a legnagyobb elektromos berendezésekig.

Kérjen ajánlatot

Keressen fel a e-mailben a lenti űrlapon keresztül, vagy hívjon a +36 20 572 96 62 számon!

2 + 15 =